Győri István - Lakatos Mester

Szerkezetlakatos, karosszéria lakatos műhely Kőbányán!

Autó alkatrész beszerzés

Több éves fennállásunk alatt kiváló kapcsolatot építettünk ki több autó alkatrész kereskedővel és autó bontóval, akiktől kedvezményesen tudjuk beszerezni a munkáinkhoz szükséges alkatrészeket. Ezt a kedvezményes árat tudjuk biztosítani Ügyfeleink számára is, legyen szó új gyári, utángyártott vagy akár bontott alkatrészekről. Tegyen próbára minket!

Bővebben: Autó alkatrész beszerzés

Egyéb szolgáltatásaink - Autó fényezésAutó fényezés

Minőségi munka, csak minőségi szerszámokkal. Alkatrészei, autója fényezése kényes kérdés. Mi ügyelünk rá, hogy elérhető áron minőségi munkával varázsoljuk újjá autóját!

Bővebben: Autó fényezés

Egyéb szolgáltatásaink - Polírozás, waxolásPolírozás, waxolás

Szeretné, hogy ismét régi fényében pompázzon autója? Eltüntetné a karcokat és kisebb sérüléseket? Matt, homályos, sötét a lámpaburája? Nem akar új, nagyon drága lámpát vásárolni? Spórolja meg nálunk! Rá sem fog ismerni autójára! Az eredmény magáért beszél! - Polírozás a legjobb anyagokkal!

Bővebben: Polírozás, waxolás

Egyéb szolgáltatásaink - Felkészítés műszaki vizsgáraFelkészítés műszaki vizsgára - műszaki vizsgáztatás

Szolgáltatásaink között szerepel gépjárműve műszaki vizsgára való felkészítése is. A műhelyünkből kikerülő gépjárművek felkészítése során különös figyelmet fordítunk arra, hogy gépjárműve minden tekintetben megfeleljen a Nemzeti Közlekedési Hatóság (NKH) elvárásainak, az Ön és családja, illetve környezetének biztonságos közúti forgalomban való részvételének. Időpont egyeztetés miatt keressen fel minket!

Bővebben: Felkészítés műszaki vizsgára